Pages

mandag den 18. juli 2011

Værtsfamilie!

Overskiften giver næsten sig selv, nu har jeg endelig fået en værtsfamilie.
Fredag eftermiddag blev jeg ringet op af Linda fra Explorius, der kunne fortælle mig den gode nyhed.
Jeg skal bo i Washington State ved Patrick på 47 og Paula på 44. De har tre børn, men de er alle voksne, og de er flyttet hjemmefra.
Det næste år skal jeg tilbringe på landet! De bor nemlig på en kæmpe grund med 15 hektarer jord. De bor 6 km. fra den nærmeste by Hunters, hvor befolkningstallet lige akkurat sniger sig op på de 200.
De har en masse dyr. De har bl.a. en gravhund og en irsk ulvehund, de har katte, kaniner og 5 heste. Jeg glæder mig super meget til at skulle bo med så mange dyr, men jeg glæder mig bestemt også til at skulle bo i helt anderledes omgivelser. De har store bjerge i "baghaven" og der er vandløb mange steder.
Patrick interesserer sig meget for heste og sport, hvorimod Paula er mere til det kreative. Jeg regner altså med at skulle opleve en god blanding af en masse forskellige ting næste år! De interesserer sig nemlig også for kunst, hvilket jeg slet ikke har forstand på. Men det kan jeg hurtigt få, og min mor er vist glad så længe de bare får banket en smule kulturelt ind i hovedet på mig :-D.

Jeg skal gå på Columbia High School. Den ligger i byen Hunters. Skolen er bestemt ikke stor. Så vidt jeg kan læse mig til går der 200 mennesker, og de er fordelt ud på 0 til 12 klasse. Eftersom jeg bor lidt fra skolen, håber jeg, at skulle køre med de amerikanske seje gule skolebusser næste år.
Mit visa.

I fredags fik jeg også mit visa tilsendt. Tirsdagen inden havde jeg været på ambassaden i København, hvor jeg skulle godkendes til at få det. Så alt i alt var fredag en helt kanon dag.

Om 36 dage rejser til USA, i can't wait :-).

Over and out, Stine.

1 kommentar:

  1. Håber du snart laver nogle nye indlæg;-)

    SvarSlet